Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

piektdiena, 2010. gada 30. aprīlis

Cepurīte 10 minūtēs

No trikotāžas pidžamas biksēm - cepurīte! (tur gan vēl sanāktu daudz tādu cepurīšu)

Es kā piemēru izmantoju jau esošo cepurīti, bet var uzzīmēt arī pats aptuveno kontūru. Vajadzīgi divi vienādi gabali, kas tiek sašūti kopā. Man vajadzīgajam izmēram ļoti labi atbilda bikšu stara!



Izgriežam un sašujam un cepure gatava! Protams, nepretendēju kā uz skaistāko cepuri, bet tad jau redzēs kā valkāsies. To, kas ir, diezgan bieži velkam.

4 komentāri:

  1. Jauks darbiņš! Man arī pāris cepurītes padomā no trikotāžas vasaras cēlienam! Saki, šāda tipa cepurīte nemūk no austiņām vai nesagrozās uz galvas? Jo mums tagad viena līdzīga tipa kašmira, bet tā grozās, kā ienāk prātā... Brālim it kā tā nebija - varbūt no galvas formas atkarīgs?...

    AtbildētDzēst
  2. To, kas ir pirkta velkam, nav tik traki, drusku jau grozās. Tad jau redzēs, kā būs ar šito. Bet gan jau ka no galvas formas atkarīgs, kam tie smukie pakauši, tiem varbūt tik traki negrozās:)

    AtbildētDzēst
  3. Riktīgi foršā cepurīte!!!
    Neesmu gan mēģinājusi, bet varbūt var ievērt gumiju, nu, tādu ļoti vaļīgu, lai negrozās?
    Tad vēl iedomājos, ka meitiņai var arī ar elastīgo diegu nošūt malu un atstāt mazu kruzulīti...

    AtbildētDzēst
  4. Drusku jau grozās tomēr...bet nekas:)

    AtbildētDzēst