Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

trešdiena, 2010. gada 28. aprīlis

Zoodārzs dabā!

Tā nu sanāca, ka es un meita devāmies vīram līdzi darba izbraucienā. Mums sanāca pabūt tuvāk dabai un, kā es parasti saku - apskatīt zvērus mūsu zoodārzā (lasīt - mežā, pļavā u.citur dabā).

Pa ceļam redzējām daudz ko, šo to izdevās arī noķert iekš foto. Nav gan tik tuvu, kā gribētos, bet tomēr saprast var.

Tīri žiperīgi pa lauku ļekatoja divi zaķi, sākumā gan pamanījām tikai vienu, kad braucām atpakaļ skatīties, izrādījās, ka viņi tur ir divi!!






Ierastajā briežu vietā, bija apskatāmi dažas briežu govis ar teļiem. Jā, un arī dzērve, tās gan šur tur pa ceļam bija manāmas vairākās vietas. (ja palielināsiet bildi, kaut ko vairāk varēsiet saskatīt)






Arī mēs tur bijām! Meitu atkal sajūsmināja pastaiga ķengrnesamajā! Uzreiz piemetas pļāpājamais, viss taču ir jākomentē!!

Tad, kad sāku dzīvot šajā pusē, man kā galvaspilsētas meitenei tā bija sava veida eksotika, ar vīru bieži devāmies pabraukāt pa mežiem un laukiem, lai apskatītu meža dzīvniekus.

Es pat pāris reizes devos līdzi uz medībām, lai viena pati sēdētu laktā un vērotu jenotus mielojamies ar āboliem. Labi, medības tas ir cits stāsts. Žēl, ka tagad vairs nesanāks iet dzinējos, jo kādam taču Dārta būs jāpieskata:)


Ļoti ceru, ka rīt varēšu atrādīt divus lāčus. Jāizmanto rītdienas brauciens uz Madonu un jāiet medīt sintapons un jāsašuj kopā jau gandrīz gatavais lācis. Cerēju jau, ka šodien būs gatavs, bet, pirmkārt, bija jādodas uz zoodārzu, otrkārt, tāpat nebūtu ar ko sapildīt, pat ja būtu sašuvusi.

Jā, un arī manā kabačveidīgajā kastē uz palodzes kaut kas sāk augt...par to citreiz!

1 komentārs: