Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

sestdiena, 2010. gada 27. marts

Grabulis

Šis būs grabulis veidots no aptamborētas Baltais Balance pudeles. Šīs pudeles man patīk pat labāk nekā Actimel, jo ir stingrākas.
Sākums pavisam vienkāršs: uztamborējam pudeles dibentiņam aplīti un turpinām tamborēt uz augšu kā pa spirāli.



Tālāk veidojam caurumiņus, lai būtu, kur ievērt lentīti vai satamborētu striķīti. Izmantoju dažadus materiālus, lai bērniņam būtu ko aptaustīt, bet var arī notamborēt vienkārši pīnīti un izvērt cauri. Man bija palicis sašūts no auduma striķītis, to arī vēlāk izmantoju.


Tādus caurumiņus var satamborēt, cik vajag. Tālāk veidoju tādu kā puķīti. Tamborēju pretējā virzienā, lai puķes labā puse būtu uz augšu. Kad tā ir gatava, tad turpinu tajā pašā virzienā, kurā visu laiku bija tamborēts.


Atliek vien sabērt iekšā pogas un aiztamborēt galu, samazinot cilpiņu skaitu.


Grabulis gatavs!


Pirmajos mēnešos šāds grabulis nav diez ko parocīgs, jo bērniņš nevar to labi satvert, taču no kādime 5 mēnešiem tas būs labu labais. Ja pudeles galu notin tā lai mitrums netiek iekšā var pildīt ar griķiem, zirņiem u.tml.materiāliem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru