Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

trešdiena, 2010. gada 14. jūlijs

Vasarā...

Nav tā, ka neko nedaru, bet tomēr mans rokdarbu skrējiens ir strauji samazinājis savu ātrumu un tikai brīvākos brīžos šo to paknibinos. Šobrīd topā ir mellenes, jo dzīvoju vietā, kur apkārt ir meži un purvi. Ir arī spainis ar gailenēm, otrs spainis vēl palicis mežā - nav, kas aizbrauc un salasa!!!
Pamazām salieku saldētavā pa kādai ogai - zemenes, avenes, upenes, pamēģināju arī ērkšķogas - redzēs, kas sanāks.

Tomēr parādīšu dažus iesāktos darbiņus. Dārtas māsīcai augustā ir dzimšanas diena, gribu uztaisīt viņai kubu, iesākts jau pēcJāņu nedēļā, bet tik cik pirmajā piegājienā uzšuvu, tik ir.


Un, kad bijām Jūrkalnē, salasīju akmentiņus. Gribas uztaisīt mammas rokas blogā redzētos aptamborēto akmentiņu gleznu.Kaut kas jau ir iesākts:
Vēl gribas uzšūt meitai segas pārvalku un spilvendrānu. Tā kā meita ir dzimusi Vērša gadā, virsū gribētos uzšūdināt šādu gotiņu, ko redzējām Krustpils pils tornī (tur vienmēr ir interesantas izstādes, pārsvarā mākslas skolu audzēkņu darbi).


Tādas manas ieceres un darbi, bet vasara ir pārāk rosīgs laiks, lai visu paspētu. Karstums mani nespēj atturēt no došanās uz mežu, braukšu lasīt mellenes (Un pelnīt naudu!)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru