Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

pirmdiena, 2010. gada 8. novembris

Šie tiešām vairojas...!

Viens pēc otra īsā laikā ir saradušies zeķu zvēri manā mājā. Vēl nesen man bija tikai aptuvens priekšstats, kā tādus var dabūt gatavus, paldies Aijai, jo viņas blogā redzēju vienu no pirmajiem (šeit), kas man lika sarosīties. Un, kad ieraudzīju Irēnas zvēruļus viņas blogā Re-darbi, es vienkārši uzreiz  atradu laiku izkravāt drēbju kasti, lai tiktu pie zeķēm, kuras sen nebiju vilkusi un mēģinātu kaut ko līdzīgu uztaisīt. Bez jebkādām shēmām - tik uz izjūtu, ka kaut kā tā varētu būt.
Un drīz vien devos uz humpalbodi pēc mazajām bērnu zeķītēm (par 0.10 sant. gabalā taču var eksperimentē, vai ne?), lai būtu vēl. Lūk viņi:


Un tagad jau sāk rasties lielummānija un domāju, kāpēc neiepirku vēl zeķupārus.

Bet vispār - visām tām meitenēm, kurs vēl domā par šiem zvēruļiem - pamēģiniet!!! Nevar nesanākt! Pat ja pēc vienādām shēmām taisam, vienalga viņi sanāk dažādi, jo katrai rokdarbniecei jau ir savs roku pieskāriens...


P.S. Ja sanāks ciešamas bildes, vēlāk parādīšu, kā tiku pie ziloņa.

4 komentāri:

  1. Burvīga kompānija! Apsveicu zeķu, cimdu zvēru klubiņā!!

    AtbildētDzēst
  2. Superīgi! Un patiešām- atkal tas pats- atkal jaunas sejas izteiksmes un detaļas, nemēdz viņi būt vienādi un tur jau slēpjas viss jaukums!:))))

    AtbildētDzēst
  3. Labs nosaukums:D Sasmējos riktīgi, jo man izklausījās apmēram kā X-failos=VIŅI IR TUR ĀRĀ!!!!

    AtbildētDzēst
  4. Tā vien liekas, ka tūlīt kaut ko uzdziedās, ziloņa diriģēti:) Dikti miļa kompānija!

    AtbildētDzēst