Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

pirmdiena, 2013. gada 11. februāris

Latvieša cimdi 2

Vēl daži cimdu pāri - šoreiz mazajām rociņām. Pavisam mazie ir dubultie.


Vispār sāku pievērst uzmanību tam, kā cilvēki sasilda savas rokas ziemā un, jāatzīst, ka skaistie, rakstainie cimdi ir ļoti daudziem, ne tikai vecām lauku vecmāmiņām, bet arī stilīgiem jauniešiem.
Jāsāk būtu vienkārši fotogrāfēt citu cimdi, tikai nevaru saņemties.

Vēl esmu dažus cimdu pārus dabūjusi no vīra mammas, bet par to citreiz....

4 komentāri:

  1. Lasu par to, ka gribat fotogrfēt cimdus un tad jau noteikti arī manus, jo es pēdējos gados staigāju tikai vecmammas adītajos un nespēju vien sajūsmināties par tiem. Ja ir interese varu nosūtīt savas vecmammas adīto cimdu bildes, jo jūtos nudien lepna ka man tādi ir. :)
    Pati gan cimdus esmu adījusi tikai skolā obligātos, jo man kaut kā uz adīšanu abas kreisās rokas, bet vienmēr priecājos tos rakstus redzot.

    Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  2. ah, kāds skaistums :))) A es nekādi nesaņemos uz rakstainajiem cimdiem, kaut arī Pāces dzijas sapirktu tieši šim mērķim pasākumā, kur bija cimdu izstāde un dzijas tirgotavas stendiņš - baidos, ka nebiju vienīgā, kas cimdu krāšņuma iespaidā iepirka Pāces dzijas pilnas apņēmības, ka nu tik adīs, nu tik būs :))) Man arī ir mammas adīti rakstaini dūrainīši un arī ievēroju, ka pēdējos gados rakstainie cimdi ir stipri atdzimuši. Ar to laikam var izskaidrot arī faktu, ka grāmata "Latvieša cimdi" ir izķerta vēja spārniem - modes kliedziens kā nekā :)

    AtbildētDzēst
  3. skaisti Tev cimdiņi :)
    es ar kopš Ziemassvētkiem, kad saņēmu dāvanā rakstainus cimdus, esmu no šādu cimdu nemīlētājas kļuvusi par apjūsmotāju un tā vien gaidu, kad pabeigšu vienu citu iesākto lietu, lai varētu pati šādus izmēģināt uzadīt. uz šo ziemu jau nesanāks vairs paspēt, bet nu.. sanāks ļoti savlaicīga gatavošanās nākamajai :) un noteikti varu piekrist Tev, ka tie rakstainie cimdi ir tiešām savairojušies.. agrāko ādas cimdu vietā - tiešām ir sajūta, ka visi tagad valkā rakstainīšus.

    AtbildētDzēst