Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

ceturtdiena, 2010. gada 12. augusts

Attīstošais kubs2

Pēdējās dienas esmu atkal pievērsusies šūšanai. Man gan ļoti lēnu iet, jo meita ir iemācījusies tikt uz mana šujamgalda un tur ir daudz lietu, ko pakrāmēt un skatīties, par pašu šujmašīnu nemaz nerunājot - tās rokturītis ir ļoooooti interesants un spolīte tik feini ņemas nost!!!

Un beidzot kaut kas no šujamdarbiem ir ne tikai pavirzījies uz priekšu, bet arī tapis gatavs! Dāvana Dārtas māsīcai 2 gadu jubilejā.

Puķes, puķes un daži dīvainīši!!! Katrā ziņā ir ko mazajiem pirkstiņiem padarboties. Un kā jau bērndārzniekam - ir jāmācās pogāt, siet, lipināt un citas labas lietas!



 Cerams, ka Sabīnei patiks. Katrā ziņā Dārtai sākumā ļoti patika ap to kubu darboties - zivi lipināt,  pagaidām mazie pirkstiņi vēl neprot pogas pogāt un siet, bet gan ar laiku tas kubs šķitīs atkal interesants ar vēl neapgūtajām pirkstiņu darbībām. Man vismaz šķiet, ka šī rotaļlieta noder ilgam laikam.


1 komentārs: