Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

piektdiena, 2010. gada 7. maijs

Auduma somas

Beidzot ir klāt saulainaispavasaris, un gribas taču arī kaut ko košu un gaišu savā garderobē un aksesuāros. Pāris dienas jau "dvesmojos", pa Internetu pētot auduma somas, maisiņus, makus un tamlīdzīgas lietas. Līdz sadvesmojos un veikalā iegādāju pavasarīgu audumu (jā, protams, it kā man mājās trūktu audumu, bet tak tomēr kaut ko jaunu vajag...un kā jau ar lielummāniju slimojoša, paņēmu tā vairāk:D)

Bet vispirms par manuprāt labiem informācijas avotiem Internetā tādiem kā es - šūšanas iesācējiem. Man saprotams un ko par pamatu ņēmu ir šī:


Saprotami parādīts, kā sadabūt kopā somas ārpusi ar oderi!! Kā arī tas caurums, pa kuru izgriež uz āru uzšūto somu, sanāk somas iekšpusē, kas arī nav mazsvarīgi!!! (To var aizšūt ar roku vai šujmašīnu.)


Vēl man tīri labi patikās un par brīvu iegūstama shēma ir  Phoebe bag,



ierakstot Googlē Phoebe bag, var aplūkot visādu krāsu un izmēru.
Un vēl iedvesmai Calypso Tote bag,

Man vēl ļoti patīk šī:

Made by Anna, visu var apskatīt šeit.



Un tagad visbeidzot mana pirmā auduma soma!!

Varbūt drusku par lielu, taču man izdevās gana labi. Mammu, ja tev patiks, varēsi dabūt to savā īpašumā, ko doties uz jūru, gana ietilpīga, lai ieliktu tur palielu dvieli un citas lietas.

Nu man āķis ir lūpā, noteikti būs vēl.

1 komentārs: