Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

pirmdiena, 2012. gada 30. aprīlis

Leļļu māja darbībā

Bildēs drusku leļļu māja darbībā un mani pirmie secinājumi:

  • Droši vien, ka saprātīgāk būtu bijis taisīt nevis visu pogājamu, bet vismaz jumtu ar lipekli (vai varbūt pat visu māju). Jo mazie pirkstiņi vēl tā īsti netiek ar tām pogām un gumijām galā, taču ļoti grib to visu pogāt vaļā un ciet (kas, protams ir ļoti labi!). Taču man bail, ka tās pogas ātri nopogāsies nost!!:):) 


  • Vēl noslinkoju un neuztaisīju durvis veramas. Meita prasa, kāpēc neveras?
Bet citādi viss darbojas - pagaidu iemītnieks ir atrasts. Māju gan nešuvu šai lellei, bet kur gan teica, ka tur jādzīvo mazai lellei, šī pati tiek šūpota un dziedāts "aijā žūžū..." Un Vinnijs pūks, ka laista puķes, vēl aizvien draudzējas ar sivēnu, viņi bieži satiekas un aprunājas (abi pielipināti pie mājas ar lipekli. Iegūti arī no lietotiem aizkariem) .


Gan jau ar laiku uzziedēs tās pogu puķes, vismaz tāda doma man bija. Viss vēl ir procesā!


Baudām pavasari!

sestdiena, 2012. gada 28. aprīlis

DK "Leļļu māja"'- 2.posms

Beidzot varu atrādīt, ko esmu sastrādājusi iekš DK "Leļļu māja". Divas dienas cītīgi strādāju, pat nebija laika iemūžināt bildēs procesu. Šodien beidzot sašuvu sienas kopā un piešuvu pogas. Nebūt nepretendēju uz glītāko un akurātāko māju šajā kopprojektā, bet atbilstoši manai šūšanas pacietībai un "talantam", es domāju, ka ir labi. 


Tagad tik jāsāk domāt, kas tajā mājā dzīvos un kādas būs mēbeles. 
Un paldies Daigai par šī projekta ierosināšanu, pirms tam man absolūti nelikās, ka es vispār kaut ko tādu varētu sašūdināt. Tas, ka tā māja izskatās pēc mājas, jau ir sasniegums man!:):):)


Jaukas brīvdienas visiem!

pirmdiena, 2012. gada 16. aprīlis

Darām kopā! - 1.posms

Drusku atrādu, ka es arī tomēr kaut ko daru. Izgriezu mājas sienas, jumtu un pagalmu. Izskatās, lūk, šādi - 


ārpuse:


iekšpuse, pagalms:
(atvainojos par vizuāli nebaudāmo paklāju!)

Par polsterējumu izmantoju vingrošanas paklājiņu. Tas ir gana biezs, lai nebūtu nepieciešams kartons, tāpēc neko citu mājas sienām un jumtam neizmantošu. 

Par audumiem: reiz Madonas veikalā, kur tirgo lietotus aizkarus, segas utml.preces, bija izpārdošana, pirms jaunu preču pieveduma, un es sapirkos aizkarus pa 1,50Ls 2 gab. (tas kas jumtam un mājas iekšpusei) , jo kur gan citur tik lētus audumus par tādu naudu ņemtu... Mājas ārpuse gan ir pirkta Abakhanā. Tagad priecīga vel;ku ārā savus krājumus:)


pirmdiena, 2012. gada 2. aprīlis

žirapes:))

Vakar grābu lapas...šodien jāiet sniegs tīrīt!!!

Vēl dažas žirafes, jau kādu laiku atpakaļ tapušas,  vispār domātas prom (pār)došanai. 

Visas iepriekšējās jau ir kaut kā aizdāvinājušas un pārdevušās. Drusku jau tas žirafu bums ir pierimis, jo visu laiku tak bija pavasaris ārā, kad gribējās būt pagalmā un svaigā gaisā... 
Bet hopā! - ziema ir atpakaļ, jautri būtu sniegā olas meklēt! Iešu meklēt atkal kādu melleņu burku, gribas zili lillā....