Šajā blogā atrodamā informācija un fotogrāfijas ir mans īpašums, kas nav izmantojams komerciāliem nolūkiem. Rakstot par manā blogā atrasto informāciju citās Interneta lapās, obligāti norādīt atsauci uz šo blogu
( http://rainbowrokdarbi.blogspot.com)

pirmdiena, 2011. gada 28. februāris

Cepuru balles cepure

Meitai dārziņā bija cepuru balle. Lūk, arī cepure.


trešdiena, 2011. gada 23. februāris

Žabo

Jau visu dienu cenšos sapurināt savu Triatel internetu, bet šķiet aukstums tam ir stipri kaitējis un tas nemaz negrib kustēties. Nerāda man bildes ne manā, ne citos blogos, par sakarīgu bilžu pievienošanu nemaz nerunājot.
Bet es beidzot esmu saņēmusies uztaisīt kādu žabo.Nu kā lai neparāda!! visu dienu ņemos ar to parādīšanu, vienu bildi izdevās pievienot, lūk:





pirmdiena, 2011. gada 21. februāris

Ko es redzu savā pagalmā...

Lai arī dzīvoju pagasta centrā, mežs tomēr ir blakus un tādās aukstās ziemās kā šī bieži viesi pagalmos ir meža zvēri. Ap pulkstens pieciem vakarā šīs divas trauslās skaistules gluži mierīgi pastaigājās pa pagalmu un ceļu pie mājas. Pat mūsu suns, kas patiesībā ir mednieks, labu laiku iecietīgi klusēja un tikai vēroja abas skaistules.


trešdiena, 2011. gada 2. februāris

čības

Tā kā manā mājā vienmēr ir problēmas ar čībām, tad nu beidzot vismaz vienas uztamborēju, ar domu lai būtu ko ciemiņiem izsniegt.Tiesa gan man pašai tīri labi valkājas, būs jātamborē vēl.

(Nobildēt smuki nudien nesanāca)

Pamācība, kā tamborēt ir šeit.

otrdiena, 2011. gada 1. februāris

Tikai atrādu...

Gribas vienkārši parādīt, ka zaķis ir ticis pie ziemai atbilstošākā apģērba (nav vairs jāstaigā tajā pidžamā ar šlipsi:D)